op zoek naar SlimmeBuren op Texel!

Heb jij je woning al geisoleerd of zonnepanelen op het dak? Dan weet je dat er soms heel wat bij komt kijken. Wil jij je buren helpen door het delen van je ervaringen met energiebesparende maatregelen dan kun je je aanmelden als SlimmeBuur.

Handig en dat is het ook! Iedereen die vragen heeft over maatregelen kan op de website www.slimmebuur.nl zoeken naar het antwoord of een vraag stellen.

Winactie: Win je aankoopbedrag terug

Van 28 maart t/m 30 april 2022 maak je als (nieuw aangemelde) SlimmeBuur kans om het aankoopbedrag (tot max € 1000,-) op een door jouw uitgevoerde maatregel terug te winnen! Bekijk hier de actievoorwaarden. Doe ook mee en maak kans!

Op de website SlimmeBuur vindt je een overzicht van alle SlimmeBuren van Nederland die al ervaring hebben met het nemen van isolerende maatregelen of het laten instaleren van zonnepanelen of een warmtepomp. Door het invullen van het soort maatregel en je postcode krijg je een overzicht van alle SlimmeBuren in jouw omgeving. Je leest hun ervaring maar ook het  stellen van vragen is mogelijk. 

SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

 

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021