Zet uw initiatief op de kaart

Spelregels Initiatieven

Leuk dat u ook uw initiatief op de kaart wilt zetten. Texel geeft Energie is een verzamelplaats voor alle duurzame ontwikkelingen op het eiland. We willen graag een gevarieerd beeld geven van vernieuwende ideeën met een mooi verhaal. Dit kan van alles zijn van een (bijna) energieneutrale woning tot een circulaire bedrijfsvoering zonder afval. Er moet een duidelijke link met duurzaamheid zijn, en meer dan alleen zonnepanelen op het dak, dat is immers de eerste stap nog maar. U kunt een tekst aanleveren van ongeveer 400 woorden (2600 karakters) met foto’s. Een leidraad voor een artikel:

  • Wat is uw duurzame initiatief?
  • Op wat voor manier is uw initiatief vernieuwend?
  • Hoe heeft uw initiatief zich ontwikkeld? Hoe is het geworden zoals het nu is?
  • Waar bent u het meest trots op?
  • Hoe draagt uw initiatief bij aan een duurzamer Texel?

Er zijn een aantal spelregels:

  • Door uw initiatief in te zenden geeft u toestemming het artikel te plaatsen op de website van TexelgeeftEnergie of te gebruiken voor andere communicatieve doeleinden, zoals bijvoorbeeld in een post via Facebook of Twitter.
  • TexelgeeftEnergie houdt zich het recht voor wijzigingen in de tekst aan te brengen. Als het artikel niet aansluit bij de doelstelling van TexelgeeftEnergie om duurzame initiatieven onder de aandacht te brengen kan besloten worden het artikel niet te plaatsen. Houdt er ook rekening mee dat zeer kleine initiatieven (bijvoorbeeld alleen een paar zonnepanelen op het dak) wellicht niet geplaatst zullen worden.
  • Reclame-uitingen worden niet geplaatst. Het gaat om het initiatief. Uiteraard bent u welkom aan het einde van het bericht te plaatsen: ‘Voor meer informatie kunt u terecht op [website] en [Facebook]’.
  • Als u een filmpje wilt toevoegen stuurt u dan een link door waar deze online te vinden is (bijvoorbeeld Youtube of Vimeo) dan wordt de video via de link geplaatst.
  • U wordt van harte uitgenodigd het artikel te delen via social media of andere vormen van communicatie nadat het geplaatst is op de website van TexelgeeftEnergie.nl

Gegevens project

Invalid Input
Invalid Input
Vul het jaartal in.
Vul de omschrijving in.
Invalid Input
Invalid Input

Gegevens aanvrager

Vul je volledige voornaam in.
Invalid Input
Vul een geldig mail adres in.
Invalid Input
* verplichte velden

Meer informatie

Aan de slag
Aan de slag
Aan de slag

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021