Inkoopactie zonnepanelen Texel

In de gemeente Texel is een unieke zonnepanelen-actie van start gegaan  Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Texel ondersteunt deze actie zodat bewoners kunnen bijdragen aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan de rente op een spaarrekening.

Collectieve inkoop

Er is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod voor u op maat maken. U kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als u gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

 

Hoe werkt het?

U kunt deelnemen aan deze actie middels een aantal eenvoudige stappen.

1.         Inschrijven: u kunt zich tot 7 januari 2021 geheel vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actietexel

2.         Aanbod op maat: een vakman neemt vervolgens contact met u op. Deze komt bij u thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.

3.         Installatie: de leverancier installeert de zonnepanelen en u bespaart direct op uw energierekening.

 

Online informatieavond

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt meekijken, mee luisteren en ook vragen stellen tijdens onze Online informatieavond die wordt georganiseerd voor uw gemeente. Deze live-uitzending kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vindt plaats op:

 

•          Woensdag 18 november 20.00 uur

 

U kunt de uitzending alleen volgen wanneer u zich vooraf aanmeldt via www.duurzaambouwloket.nl/actietexel

Samen met de lening zonnepanelen 0% die binnenkort beschikbaar komt voor huiseigenaren stimuleert de Gemeente Texel hiermee zon op Texelse daken.

Voor meer informatie of vragen over de actie  kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket Texel telefoonnummer 072-743 34 56

Deze inkoopactie wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland.

 

 

 

 

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Slider
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021