Subsidie isolatiemaatregelen eind augustus weer beschikbaar [2019]

Na een tijdelijke stop gaat de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) weer open voor eigenaar én bewoner. De publicatie in de Staatscourant vindt naar verwachting eind augustus plaats. Dit betekent dat je als eigenaar én bewoner de subsidie vanaf dan kunt gaan aanvragen.

Wil je voor de subsidie SEEH in aanmerking komen, dan moet je minimaal 2 grote energiebesparende isolatiemaatregelen in de eigen bestaande koopwoning uitvoeren. Je kan de subsidie pas aanvragen nadat je de maatregelen heeft uitgevoerd en betaald. Voorwaarde is verder dat je als aanvrager zowel de eigenaar als bewoner bent van de woning en ook niet eerder SEEH subsidie kreeg.

De SEEH voor eigenaar én bewoner stimuleert de eigenaar én bewoner van een woning energie te besparen. RVO.nl voert de subsidieregeling uit in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Meer informatie

Bij het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket kan je gratis terecht voor meer informatie over subsidies – en financieringsregelingen en met al je vragen over het energiezuinig en aardgasvrij maken van je woning.
Ga voor meer informatie naar www.duurzaambouwloket.nl/Texel of stel een vraag aan een onafhankelijk adviseur door te bellen (072 – 743 39 56) of te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021