Informatieavond energie besparen en comfortabel wonen [2018]

Speciaal georganiseerd voor woningbezitters uit Oudeschild

Donderdag 15 februari organiseert gemeente Texel in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket Texel een informatieavond over energie besparen en comfortabel wonen. Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor bewoners uit Oudeschild. Vanaf 19:15 zijn bewoners van harte welkom in dorpshuis ’t Skiltje, De Ruyterstraat 61, 1792 AK Oudeschild.

Gratis en onafhankelijk advies

Bent u een woningeigenaar uit Oudeschild, en wilt u meer weten over het isoleren van uw woning en het opwekken van eigen energie? Kom naar de informatieavond en laat u gratis en onafhankelijk adviseren door het Duurzaam Bouwloket Texel. Zij vertellen u welke mogelijkheden er zijn om uw woning energiezuinig, comfortabel en duurzaam te maken.

Kortingsaanbod maatregelen

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u aan de slag? Dan kunt u gebruik maken van een kortingsaanbod voor diverse energiebesparende maatregelen. Tijdens de avond kunt u aangeven dat u hiervan op de hoogte gebracht wilt worden. Het kortingsaanbod krijgt u dan na afloop van de avond per mail.

Aanmelden

Bent u van plan de avond te bezoeken? Duurzaam Bouwloket Texel ontvangt hier graag bericht van. Meld u aan door te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of te bellen (072 – 743 39 56) onder de vermelding van uw postcode en huisnummer.


Bolwerk
Oudeschild, Noord-Holland.
Nederland ,1792
Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Slider
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021