Nationale Duurzame Huizen Route Texel

De Nationale Duurzame Huizen Route op Texel.

Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar. Of vertel uw eigen verhaal en meld uw woning ook als voorbeeld. Op 31 oktober en 7 november stellen gastvrije huiseigenaren op Texel hun woning open voor bezoekers.

Doe ook mee en vertel uw woonverhaal

Om de keus te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas, is er heel wat vooronderzoek nodig. Heeft u dit proces al doorlopen en lijkt het u leuk om inwoners van de gemeente Texel op weg te helpen met uw ervaring? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/Texel. Zodra de woning is aangemeld, kunt u ook aangeven of u 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Bezoekers schrijven zich in voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn. Uiteraard is er nagedacht om de Duurzame Huizen route veilig te laten verlopen volgens de geldende Corona maatregelen. lees meer over de richtlijnen.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland

Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meld uw woning voor 20 september aan voor de verkiezing. De organisatie geeft huiseigenaren graag de welverdiende waardering voor hun duurzame prestaties en wil duurzame voorbeelden een podium geven. Lees meer over de verkiezing: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing

De Duurzame huizenroute wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021