Webinar ‘altijd goed’ maatregelen energiezuinig en comfortabel wonen op Texel

Gemeente Texel organiseert 23 september samen met het Duurzaam Bouwloket een online informatieavond (Webinar) over energiezuinig en comfortabel wonen. Een onafhankelijke adviseur houdt een presentatie over de ‘altijd goed’ maatregelen en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. ‘Altijd goed’ maatregelen, zijn woningaanpassingen die hoe dan ook interessant zijn om te nemen, omdat het energie bespaart en goed is voor het wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan; woningisolatie en – ventilatie.

Slimme investering

De gemeente merkt dat steeds meer huiseigenaren geïnteresseerd zijn in het verduurzamen en energiezuinig(er) maken van hun huis, omdat het financieel gezien een slimme investering is. Naast een flinke besparing op de jaarlijkse energieafrekening zorgt het ervoor dat de woning zijn waarde blijft behouden of zelfs in waarde stijgt. Gemeente Texel schakelt het Duurzaam Bouwloket in om bewoners tijdens deze online infoavond gratis en onafhankelijk advies te geven. Doe er je voordeel mee en meld je zo snel mogelijk aan, want er zijn een gelimiteerd aantal beschikbare plaatsen.

Live chat

Tijdens de presentatie is het mogelijk om in een live chat uw vragen te stellen. Mocht het niet gewenst zijn om de chatfunctie te gebruiken, is het ook mogelijk om uw vragen telefonisch of per mail te stellen. Als u zich aanmeldt kunt u het Webinar ook later terug kijken, het is dan niet mogelijk om gebruik te maken van de live chatfunctie.

Programma

19:30 -   Opening
19:35 -   Altijd goed maatregelen
20:05 -   Subsidies en financieringen
20:00 -   Vragenronde
               

Aanmelden

1.       Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/webinar-texel

2.       Vul uw naam, e-mailadres, postcode en huisnummer in.

3.       U ontvangt een bevestigingsmail met toegang tot het Webinar.

4.       U ontvangt een dag van te voren een herinneringsmail met toegang tot het Webinar.

Schakel op 23 september om 19:25 uur in, zodat u op tijd klaar zit voor het Webinar. Deze start om 19:30 uur.

Gratis en onafhankelijk advies

Duurzaam Bouwloket is het energieloket van Texel. Bewoners kunnen hier terecht voor gratis informatie en onafhankelijk advies over het energiezuinig en duurzaam maken van hun woning. Kan je het Webinar niet bijwonen, maar wil je wel een op maat gemaakt stappenplan voor jouw woning met een bijbehorend gratis telefonisch consult waarin het stappenplan wordt toegelicht en je de ruimte krijgt om vragen te stellen? Ga dan naar woningplanner.duurzaambouwloket.nl/consult/texel en plan een consult en beantwoord een aantal vragen over jouw woonsituatie, zodat het Duurzaam Bouwloket een gedetailleerd advies kan geven.

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

foto: Ekaterina Bolovtsova

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021