Deelnemers voor online duurzame huizenroute gezocht!

Deel uw ervaring met duurzaam wonen en help anderen op weg

Heeft u ervaring opgedaan met het toepassen van duurzame maatregelen zoals isolatie, zonnecollectoren of bijvoorbeeld een warmtepomp? Dan kunt u kennis en ervaringen delen met anderen, via de Nationale Duurzame Huizen Route. Uw verhaal helpt iemand die zelf ook aan de slag wil gaan met duurzaam wonen op weg.

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. Op het platform kunt u uw ervaringen met de duurzame maatregelen delen en vragen van andere huiseigenaren beantwoorden. Gemeente Texel ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld.

Binnenkijken bij een duurzaam huis

In juni zijn er online thematours. Hierbij geeft een huiseigenaar uitleg over de duurzame maatregelen in zijn/haar woning via een online presentatie voor maximaal 8 deelnemers en er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast is het mogelijk tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 31 oktober en 7 november 2020 uw woning open te stellen voor bezoekers of mee te doen aan de verkiezing van het ‘Duurzaamste huis van Nederland’. U kunt uw woning aanmelden als voorbeeld via www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden. Dan ontvangt u ook een uitnodiging om deel te nemen aan de activiteiten.

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021