Informatieavond ‘altijd goed’ maatregelen energiezuinig en comfortabel wonen in De Cocksdorp

Gemeente Texel organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket een informatieavond over energiezuinig en comfortabel wonen. Hier wordt een onafhankelijke presentatie gehouden over de ‘altijd goed’ maatregelen en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. ‘Altijd goed’ maatregelen, zijn woningaanpassingen die hoe dan ook interessant zijn om te nemen, omdat het energie bespaart en goed is voor het wooncomfort. Denk bijvoorbeeld aan; woningisolatie en – ventilatie.

De gemeente merkt dat steeds meer huiseigenaren geïnteresseerd zijn in het verduurzamen en energiezuinig(er) maken van hun huis, omdat het financieel gezien een slimme investering is. Naast een flinke besparing op de jaarlijkse energieafrekening zorgt het ervoor dat de woning zijn waarde blijft behouden of zelfs in waarde stijgt. Gemeente Texel schakelt het Duurzaam Bouwloket in om bewoners tijdens deze avond gratis en onafhankelijk advies te geven. Doe er je voordeel mee en meld je zo snel mogelijk aan, want er een gelimiteerd aantal beschikbare plaatsen.

Datum: maandagavond 24 februari
Locatie: Het Eierlandsche Huis, Klimpstraat 33, De Cocksdorp

Programma

19:15 uur Inloop
19:30 uur Opening
19:40 uur Presentatie altijd goed maatregelen energiebesparing en comfort
20:40 uur Subsidies en leningen
20:50 uur Vragen en afsluiting

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de informatieavond? Duurzaam Bouwloket ontvangt daar graag bericht van. U kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 072-743 39 56. Vermeld daarbij uw naam en het volledige woonadres.

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Slider
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021