Aanmelden voor de duurzame huizenroute

Op zaterdag 2 en 9 november wordt voor de 7e keer de Duurzame Huizen Route georganiseerd. Huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeente Texel doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning te verduurzamen. Woont u op Texel en heeft u duurzame en besparende maatregelen genomen en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Van radiatorfolie, dak- en gevelisolatie tot een volledig energieneutraal huis, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen. Misschien heeft u informatie waarmee u een ander op weg kunt helpen. Al meer dan 1.300 bewoners gingen u voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. U kunt uw woning aanmelden op: www.duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Weten welke woningen nog meer meedoen? Zie www.duurzamehuizenroute.nl/texel.

Natuurlijk genieten

Opent u uw huis op zaterdag 2 en/of 9 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021