Informatieavond energie besparen eigen woning [2019]

Op maandag 9 september is er een informatieavond over de mogelijkheden om energie te besparen of uw woning helemaal energieneutraal te maken. Energiek Advies en het Duurzaam Bouwloket verzorgen deze avond, die in het gemeentehuis plaatsvindt.

Het is tegenwoordig bijna dagelijks in het nieuws: energie besparen, ‘van het gas af’, isoleren, wel of geen zonnepanelen. Het is duidelijk dat er wat moet gebeuren, maar wat zijn de mogelijkheden voor de particuliere woningeigenaar? En zijn deze mogelijkheden wel te betalen? Kunnen we niet beter wachten tot er meer duidelijkheid is? Wat zijn op dit moment de subsidies voor dergelijke maatregelen? En is het mogelijk hiervoor geld te lenen?

Veel mensen duizelt het, ze weten niet wat er mogelijk is, wat het beste is voor hun woning en waar te beginnen. De gemeente Texel biedt daarom deze informatieavond aan. Mensen die daarna gerichte belangstelling hebben, kunnen een gratis oriënterend gesprek bij hun thuis aan de keukentafel aanvragen. Een adviseur van Energiek Advies of het Duurzaam Bouwloket Texel komt dan uitleggen wat er in uw woning mogelijk is en wat de voor- en de nadelen zijn van verschillende opties.

Wanneer: Maandag 9 september, 19.00 uur inloop, 19.30 uur start avond
Waar: Gemeentehuis Texel, Lepelaarzaal (Emmalaan 15 Den Burg)

Tags:

Meer informatie

Gemeente Texel

T. 14 0222
E. gemeente@texel.nl
I. www.texel.nl/duurzaamheid

TexelEnergie

T. (0222) 314 939
E. info@texelenergie.nl
I. www.texelenergie.nl

Urgenda

T. 020 - 3300 566
E. info@urgenda.nl
I. www.urgenda.nl

Random_Zonnepanelen.jpeg
Zonnepanelen_op_groen_dak.jpg
Zonnepanelen_verhogen_waarde_verkoop.png
ontwerp & techniek WEBJONGENS © 2021